Kop afbeelding Kop afbeelding Kop afbeelding Kop afbeelding Kop afbeelding
Facebook Instagram

Condoleance verzorging

 

Voor een begrafenis/crematie moet, tussen het verdriet door, een boel geregeld worden. Het is dan fijn als u iemand kunt inschakelen voor de catering. U denkt er misschien niet aan of moet er niet aan denken, maar een receptie na een begrafenis/crematie kan ook troost bieden en dan is het ‘samenzijn’ erg belangrijk.

Wij staan u met raad en daad terzijde om u en uw naasten op deze dag te voorzien van meer dan koffie met cake. Er zullen ongetwijfeld mensen van ver komen, die je niet wil laten vertrekken met een kop koffie. Iets lekkers voor bij de koffie bij het ontvangst en een broodje bij de receptie kan al voldoende zijn. Het kan ook een wens zijn van de overledene dat het leven gevierd wordt en er na zijn/haar begrafenis/crematie geproost wordt omdat hij/zij zo van het leven hield!  Timelesscatering kan u hierbij ook zeker van dienst zijn door bijvoorbeeld champagne en fingerfood te serveren na de afscheidsplechtigheid.

Timelesscatering heeft veel ervaring met de catering tijdens een condoleance of uitvaart. Onze professionele mensen verzorgen de catering eventueel bij u thuis,  de begraafplaats of op het uitvaartcentrum. Wij zijn flexibel  denken met u mee en proberen uw wensen te verwezenlijken.

“Service op het hoogste niveau is waar wij voor staan.”  Mocht u onverhoopt te maken krijgen met de vraag naar deze dienst, wij zijn ten alle tijden bereikbaar en staan graag  voor u klaar.