Kop afbeelding
Facebook Instagram

Diner/-buffet

Wij nemen u graag mee op een culinaire reis. We laten ons inspireren door verschillende manieren van koken, smaken en eetculturen. Mediterraans, Frans, Indisch, Aziatisch, Midden-Oosten…. En ook gewoon Hollands uiteraard.
Diners zijn mogelijk in 3, 4 of 5 gangen, misschien wel 6 of 7.. dat wat u wenst. En de specialiteit van ons is om dat live voor u te bereiden! Van begin tot eind kunt u zelf volgen hoe uw diner met liefde wordt bereid.

 

 

Mediterraan buffet

minimaal 10 personen – prijs 19,50 pp

  • Geurige courgettesoep met korianderyoghurt
  • Spaanse rundergehaktballetjes in tomatensaus (warm)
  • Baconrolletjes met honing- mosterdkip ( warm)
  • Artisjoksalade met serranoham, gedroogde tomaatjes en verse basilicum
  • Zongedroogde tomaten tapenade met vers gebakken brood
  • Witte bonensalade met tonijn, rode ui en peterselie
  • Groene salade met een heerlijke balsamico dressing en geroosterde zonnebloempitjes
  • Vers fruit

Aziatisch buffet

minimaal 10 personen- prijs 16,50 pp

  • Saté Ayam 2 st. pp
  • Babi Pangang in zoetzure saus, krokant gebakken
  • Tjap Tjoy: gebakken kipdijen in zoetzure saus met oosterse groenten
  • Foe Yong Hay (eiergerecht) met zoetzure saus
  • Bami Goreng
  • Nasi Goreng
  • Atjar Tjampoer
  • Gado Gado salade
  • Saté saus
  • Kroepoek

 

Frans buffet

minimaal 10 personen-prijs 19,50 p.p.

Warme gerechten

  • Boeuf stroganoff (Rundvlees gestoofd met rode wijn, ui, en spekjes)
  • Coq au vin ( Kipstukjes gemarineerd in een rode wijn)
  • Quiche Lorraine (Hartige taart)
  • Provencaalse groentenratatouille
  • Aardappelgratin
  • Gebakken krieltjes
  • Notenrijst

Koude gerechten

  • Franse aardappelsalade met olijven, kappertjes en salami.
  • Caesar salade (Groene salade met kip, gebakken spek, ei en croutons)
  • Kaasplateau met diverse soorten Franse kaas
  • Fruitsalade
  • Banquette met tapenade en kruidenboter

 

Hollands buffet

minimaal 10 personen – prijs € 16,50

Koud

  • Rundvleessalade met fricandeau, rookvlees, beenham, rosbief en gevulde eieren
  • Zalmsalade met gerookte zalm, gravad lachs, Hollandse garnalen en gevulde tomaatjes
  • Cocktailsaus bereid met cognac en sherry
  • Mild gekruide kroepoek
  • Vers afgebakken minibroodjes (2 p.p.)
  • Kruidenboter van gezouten boerenboter

Warm

  • Saté van gemarineerde kippendijen met pindasaus (3 p.p.)

Buffetten zijn mogelijk in alle soorten en maten, vergelijkbaar met onze lunch. Combinaties

van warm en koud, vlees, vis, vegetarisch, salades, soepen, stamppotten en natuurlijk maakt

een dessert-buffet het compleet.

Verschillende soorten home made taarten, bavarois, meringues, ijs of een

chocoladefontein……