Kop afbeelding
Facebook Instagram

Wij stellen ons even voor 

 

Mario Koeleman

Van jongs af aan heb ik al liefde en passie voor de keuken en het
koken. Daarnaast ben ik altijd als zelfstandig ondernemer werkzaam
geweest en is koken een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik
ontwikkelde mij tot demonstratie kok en kreeg als gevolg daarvan een
aanbod van Robert Kranenborg om bij Master Chef te komen koken. Op
dat moment besefte ik dat de tijd was aangebroken om mijn liefde en
passie voor koken professioneel in te zetten.
Ik ben een man met kennis, heb veel inspiratie voor gerechten en heb
oog voor de gasten en de sfeer.
Vrienden en familie zijn reeds gewend aan de exclusieve diners bij ons
thuis. Graag deel ik deze passie met Fabian.

 

Fabian van Dijk

Sinds mijn 14de ben ik niet weg te denken uit de restaurant keuken. Na
een tien jarige opleiding tot restaurant kok heb ik uiteindelijk mogen
koken op sterren niveau. Daarna ben ik mij gaan specialiseren op het
gebied van patisserie, bonbons, ijs maken, desserts en het roken van
vlees en vis.  Ik hou ervan om mijn eigen stijl door te blijven
ontwikkelen in de gerechten die ik maak en haal mijn inspiratie uit
producten uit binnen- en buitenland. De liefde en de passie voor het
koken deel ik graag met anderen net als Mario.
Met als gevolg dat we onze passie hebben samen gevoegd en we Timeless
catering hebben opgezet. Zo kunt u genieten van onze tijdloze
gerechten.